Banc de lucru vertical cu vacuum si exhaustare praf - Idrodos

Ghines
Ghines
Cod produs - SKU Ghines-9908IDR40T19
Disponibil cu precomanda. Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Descriere

Idrodos, banc de lucru vertical cu vacuum si exhaustare praf - Ghines


Banc de lucru cu aspirare si epurare apa: exhaustare prin sistem de nebulizare a apei (aerosol). Praful este evacuat datorita fluxului de apa continuu.

Banc de lucru folosit pentru extractia si exhaustarea prafului produs in urma lucrului cu materiale din piatra (marmura, granit, etc. )

Capacitare ridicata de extractie si exhaustare a prafului

Combinatia dintre un motor puternic, un ventilator de presiune inalta si tehnologie de ultima ora de exhaustare va mentine atelierul curat si va proteja sanatatea operatorilor dumneavoastra.

Banc de lucru vertical cu aspirare si epurare apa. Praful este extras printr-un sistem de nebulizare a apei care nu necesita pompe, filtre sau parti mecanice mobile.

Datorita separatorilor din PVC cu structura lamelara, praful fuzioneaza cu apa care se cufunda in partea de jos a rezervorului de unde este evacuata datorita fluxului continuu de apa.

Sistemele de aspirare a prafului umed sunt furnizate cu separatoare de picături din PVC de o perioadă destul de lungă de timp, ceea ce asigură o separare mai bună a umidității și mai ales un ciclu de viață mai lung al separatoarelor.


Orice piesă de prelucrat prezintă puncte cruciale în care este dificil de prelucrat și, de obicei, instrumentele uscate sunt folosite pentru a finisa aceste zone incomode. Se poate întâmpla ca, datorită dimensiunii sale, o piesă de prelucrat să acopere orificiile de admisie de aer ale bancurilor de aspirare a prafului, ceea ce afectează eficiența acestora și lasă praf în împrejurimi.


Există motive întemeiate pentru care peretele nostru de aspirare a prafului Idrodos este o soluție de extracție a prafului foarte solicitată cu tehnica de filtrare a apei în Europa, America de Nord și Oceania:

  • ofera un front de aspirare larg care aspire praful departe de operator. Versiunea XL de 4 m extrage activ praful pe toata lungimea piesei de prelucrat, care nu mai trebuie mutata
  • un braț de aspirație acoperă o zonă cu o rază de 3 m, crescând randamentul prin adăugarea unui punct de aspirație local
  • separatoarele de picături păstrează umiditatea în interior
  • nu trebuie să curățați filtrele
  • praful este prins în siguranță în apă și se evită în continuare contactați pentru eliminarea acestuia
  • frontul de aspirare poate fi separat de unitatea de ventilator, care poate să fie plasat în exterior pentru a câștiga mai mult spațiu în interiorul atelierului


Specificatii:


Nivel Zgomot

- Presiune sunet: 76,5 db (A)


Cadrul Masinii

Structurile metalice, solide si robuste, tratate cu lacuri epoxidice, impreuna cu galvanizarea interiorului rezervorului si a separatoarelor, garanteaza o presiune sunet redusa si o exploatare mai indelungata a masinii.


Suprafata de Aspirare

Dimensiunea suprafetei de aspirare: 3000 x 1200 mm


Sistemul Electric

- Allimentare: 400 V - 50 Hz trifazic 

230 V - 50/60 Hz trifazic, (alte voltaje disponibile la cerere)

- Putere absorbita: 7,5 kW

- Panou electric care se fixeaza pe perete.


Sistemul de Apa

- Presiune necesara: min. 2 bar.

- Capacitate necesara: min. 3 litri / minut.

- Activarea automata a electrovalvei pentru intrarea apei.


Dimensiuni si Greutate

- Dimensiuni: 3000 x 1500 x 2100 mm;

- Greutate: 910kg


Disponibil si in varianta IDRODOS XL 4metri - pentru detalii va rugam sa contactati departamentul de vanzari!


Pretul de baza pentru aceasta masina este de 11.450 Euro + TVA


La acest pret se pot adauga accesorii optionale si/ sau punerea in functiune, instalarea, instructaj sau alte servicii optionale!

Detalii

SKU
Ghines-9908IDR40T19
Greutate
910 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review