Fierăstrău electric cu lanț pe acumulator (neinclus) - Konner & Sohnen - KS CS20V-12

Konner&Sohnen
447,00 RON (tartalmazza az ÁFÁ-t)
a szállítási költséget nem tartalmazza
Konner&Sohnen
Termék kód - SKU KS-CS20V-12
EAN 4260405367061
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Leírás

Fierăstrău electric cu lanț pe acumulator (neinclus) - Konner & Sohnen - KS CS20V-12 din gama de alte echipamente


Sistemul unic de baterii pentru uneltele de grădinărit Könner & Söhnen®REPREZINTĂ O ECONOMIE SUBSTANȚIALĂ DE BANI! Acumulator și încărcător nu sunt incluse în pachet!

  • Tensiune, V 20
  • Tip baterie reîncărcabilă litiu-ion
  • Acumulator și încărcător nu sunt incluse în pachet
  • Viteza de mers în gol, rot/min 3000
  • Lungimea lanțului 12” (30 cm)
  • Viteza lanțului, 5.6 m/s 
  • Capacitatea rezervorului de ulei de ungere, ml 300
  • Reglarea tensiunii lanțului fără unelte +
  • Capacitatea bateriei recomandată 2 A, 4 A, 6 A, 8 A
  • Dimensiuni brute (L×l×h), mm 455×225x230
  • Greutate netă / brută, kg 3.5 / 4.2

 

Caracteristici
Fierăstraiele cu lanț pe acumulator de la Könner & Söhnen® se disting prin dimensiunile compacte și greutatea redusă pentru un confort maxim al utilizatorului. Modelul de fierăstrău KS CS20V-12, cu o viteză a motorului de 3000 rpm, este o opțiune convenabilă și compactă, ideală pentru tăierea ramurilor în grădină.
Fierăstraiele cu lanț pe acumulator de la Könner & Söhnen® reprezintă echipamente moderne de grădinărit bazate pe baterii litiu-ion. Avantajul principal al acestor fierăstraie pe acumulator este mobilitatea lor - puteți folosi instrumentul în locuri greu accesibile, departe de rețeaua electrică centrală.

Dimensiunile compacte și greutatea redusă a bateriilor le fac ideale pentru utilizare cu echipamentele, fără a le îngreuna. Acestea se caracterizează prin eficiență ridicată, încărcare rapidă și pierdere minimă de încărcare în modul de așteptare.

AVANTAJ ECONOMIC
O parte semnificativă din costul instrumentelor cu acumulator este reprezentată chiar de acumulatori, iar posibilitatea de a folosi același acumulator pentru mai multe instrumente permite economisirea substanțială a banilor. Acumulatorii universali* Könner & Söhnen® sunt compatibili cu toate instrumentele de grădinărit pe acumulator ale mărcii noastre, deci utilizatorul trebuie să achiziționeze o singură dată o baterie cu capacitatea aleasă și un încărcător, pentru a le utiliza apoi cu orice dispozitiv pe acumulator din gama noastră.

Utilizarea unui singur acumulator pentru mai multe instrumente simplifică semnificativ procesul de lucru, economisește timp și reduce întreruperile. Nu este necesar să mutați, să stocați sau să monitorizați starea de încărcare a diferiților acumulatori. Dacă este necesar să se efectueze mai multe sarcini diferite, puteți lua cu dumneavoastră doar un acumulator și să-l utilizați cu diferite instrumente. Instrumentele fără acumulatori sunt considerabil mai ușoare.

UNGERE AUTOMATĂ A LANȚULUI
Fierăstraiele de la Könner & Söhnen® sunt dotate cu un sistem modern de ungere automată a lanțului. În timpul funcționării, o pompă integrată distribuie uniform cantitatea necesară de lubrifiant pe bară și lanț, asigurând o ungere fiabilă și continuă pentru performanță optimă și extinderea duratei de viață a fierăstrăului.

MECANISM DE ÎNTINDERE A LANȚULUI „FĂRĂ UNELTE”
Mecanismul de întindere manuală a lanțului fără utilizarea uneltelor este extrem de convenabil și important, permițând ajustarea rapidă și ușoară a tensiunii lanțului pe bară. Nu este nevoie să folosiți unelte suplimentare! Tensionarea corectă a lanțului îmbunătățește eficiența tăierii, ajută la prevenirea uzurii excesive și asigură o funcționare sigură și de încredere a instrumentului.
Mânerul ergonomic din cauciuc antiderapant reduce eficient vibrațiile și alunecarea.
Construcția ușoară asigură ușurința de manevrare în diverse direcții de tăiere.

Részletek

SKU
KS-CS20V-12
EAN
4260405367061
Tömeg
4.2 kg
Márka
Tagek

Mit mondanak az ügyfelek

A termék tulajdonában van, vagy használta a terméket?
Vélemény feladása