Generator de curent 4 kW inverter - benzina - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-4000iE-S-ATSR

Konner&Sohnen
4.553,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Konner&Sohnen
Cod produs - SKU KS-4000IE-S
EAN 4260405363377
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Generator de curent 4 kW inverter - benzina - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-4000iE-S-ATSR din gama de generatoare de curent portabileDate tehnice:

 • Tensiune, Frecventa 230V, 50 Hz
 • Putere maxima: 4.0 kW
 • Putere continua: 3.5 kW
 • Factor de putere, cosφ: 1
 • Curent (max.): 17,4 A
 • Sistem de pornire: manual / electric
 • Tip motor KS 240i, benzina 4-timpi, 1 cilindri, racire cu aer
 • Putere motor 7,5 cp / 223 cmc
 • Volum rezervor combustibil: 12l
 • Autonomie la o sarcină 50%: 7.8h**

 • LED display Sarcină, nivel combustibil, tensiune, frecvență, ore de funcționare; indicator suprasarcină, indicator tensiune, indicator nivel ulei
 • Prize: 2 x Schuko 230 V
 • Ieșiri USB: -
 • Intrare pentru ATS + 

 • Mufă paralelă generator +
 • Baterie 1.6 Ah
 • Clasa de protectie: IP23M

 • Nivel zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB 66/91

 • Greutate netă / brută 40 / 43.4 kg
 • Dimensiuni nete / brute L/l/h (mm) 620х440х510 / 630х475х570


**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.


Generatoarele pe benzină cu invertor sunt o sursă portabilă de energie ușor de utilizat. Gama de generatoare cu invertor prezintă modele de o putere cuprinsă între 1.8 și 8.0 kW. Conversia dublă a energiei electrice asigură o undă sinusoidală pură și o frecvență de 50 Hz, ceea ce permite funcționarea fiabilă a dispozitivelor electronice sensibile și de înaltă precizie.

Toate modelele sunt prevăzute cu motoare robuste, care îndeplinesc toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V. Motoarele generatoarelor de tip inverter K&S au un mod Economy, care permite exploatarea generatorului la turații mici și reduce consumul de combustibil cu până la 50%.


UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată de microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V. Acest lucru face ca generatorul să fie ideal pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie, pentru instrumentele electronice de măsurare, dispozitivele medicale, cazanele de încălzire, etc.


MOTOR ROBUST

Motorul fiabil Könner & Söhnen se caracterizează printr-o durabilitate sporită, o funcționare îndelungată și stabilă și îndeplinește toate standardele europene de calitate, inclusiv EURO V.MODUL ECONOMY

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru comutarea modului de consum de combustibil pe modul economic. Acest mod reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici datorită turațiilor mai mici ale motorului.


AFIȘAJ MULTIFUNCȚIONAL LED 6 ÎN 1

Ecranul multifuncțional LED 6 în 1 afișează următorii indicatori: indicatorul de încărcare, nivelul de carburant, ora, tensiunea, frecvența, nivelul de ulei, supraîncărcarea, starea de funcționare.


PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Amplasarea convenabilă a tuturor funcțiilor: afișaj LED multifuncțional (contor de oră, frecvență, tensiune), indicator de mod de lucru, protecție la suprasarcină și scurtcircuit, senzor de nivel scăzut al uleiului, buton Reset pentru a reseta sistemul de control și a restabili alimentarea cu tensiune, conector pentru conexiunea paralelă a generatoare, priză 230 V și terminal de împământare.


IEȘIRE ATS

Unitatea ATS (comutator de transfer automat) pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită. Ieșirea ATS dispune de un conector cu 8 pini pentru conectarea unității ATS KS ATS 4/25 Gasoline.


NIVEL DE ZGOMOT SCĂZUT
Datorită unei carcase speciale de protecție, care asigură un nivel minim de zgomot de 66 dB, funcționarea dispozitivului va fi cât se poate de confortabilă și nu îi va deranja pe ceilalți.


ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

Alternatorul de tip sincron de înaltă calitate, cu bobină din cupru 100%, poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora și garantează o funcționare fiabilă pe termen lung a generatorului.


CONECTARE ÎN PARALEL

Legarea în paralele asigură creșterea puterii. Folosind un dispozitiv de legare în paralel conectat la o priză specială a generatorului, puteți asocia generatoarele și conecta dispozitive cu o putere mai mare. Este compatibil cu toate modelele de generatoare tip inverter Konner Sohnen TM, cu excepția modelelor din gama KS 8100 (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).


KIT DE TRANSPORT

Generatoarele de tip inverter KS sunt echipate cu un sistem de transport pentru o transportare facilă. Două roți și un mâner care se ridică în timpul transportării generatorului, asigură un transport confortabil.


ACCESORII SUPLIMENTARE

Inclus: șurubelniță, cheie tubulară cu mâner.


Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.


Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KS-4000iE-S

Detalii

SKU
KS-4000IE-S
EAN
4260405363377
Greutate
40 kg
Utilizare echipament
Profesionala
Putere Max. la 230V - (kW)
4
Combustibil
Benzina
Dotări generator
ATS optional, Insonorizat, Inverter, Start electric
Tensiune (Voltaj)
230V

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review