Generator de curent 8 kW diesel - Heavy Duty - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-11-2DE-ATSR-Silent

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
Konner&Sohnen
Konner&Sohnen
Cod produs - SKU KS-11-2DE-ATSR-Silent
EAN 4260405363155
INDISPONIBIL - NU se mai comercializeaza!

Descriere

Acest produs nu mai face parte din gama comercializata de NOI

Generator de curent 8 kW diesel - Heavy Duty - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-11-2DE-ATSR-Silent din gama de generatoare de curent portabile


Date tehnice:

Voltaj/Frecventa 230V / 50 Hz

Putere maxima (230V): 8.0 kW

Putere continua (230V): 7.5 kW

Regulator de tensiune AVR

Factor de putere, cosφ: 1

Amperaj: 34.78 A

Iesire DC: 12 V / 8,3 A

Sistem de pornire: electric

Tip motor KS 690HD, motorina 4-timpi, 1 cilindru, racire cu aer

Putere motor 15 cp / 668 cmc

Capacitate rezervor 25 l

Capacitate ulei: 2,2 l

Autonomie (50% capacitate): 13.2 ore

Acumulator: 36Ah

Prize: 1 x Schuko 230 V, 1 x CEE 230 V 32 A

Clasa de protectie: IP23M

Zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB 64/89

Greutate utilaj 216 kg

Dimensiuni L/l/h (mm)  1100x600x750


Echipare standard:

Toate generatoarele au alternatoare bobinate cu cupru si afisaj LCD - ore functionare, frecventa si voltaj.

*DE-ATSR – cu motorizare Diesel , pornire electrica. 

Compatibil cu conectarea la ATS

Automatic Transfer Switch READY (panoul de automatizare optional la cerere)


MOTOARE KÖNNER & SÖHNEN

Motoarele atât pentru generatoare diesel, cât și pe benzină sunt fabricate sub licența DIMAX Int. GmbH și sunt marcate cu logo-ul K&S. Puterea mare a motoarelor în raport cu alternatorul permite obținerea puterii declarate și menținerea unui lucru stabil la orice sarcină. Toate motoarele sunt testate pentru funcționare continuă, apoi dezasamblate și examinate în scopul depanării. Fiecare motor și fiecare generator au un număr de serie individual, care ne permite să controlăm calitatea producției și a serviciilor. Motoarele respectă toate standardele europene de calitate, inclusiv cele mai recente standarde de emisii EURO V.


ATS COMUTATOR DE TRANSFER AUTOMAT

Unitatea ATS (Comutator de transfer automat) KS ATS 4/63HD pornește automat generatorul și îi transferă sarcina atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul când sursa centrală de alimentare este restabilită.


RESURSE CRESCUTE ALE MOTORULUI

Generatoarele diesel Könner & Söhnen® din seria „HEAVY DUTY” au o resursă de motor crescută – astfel încât au o durată de viață mai lungă, pot funcționa mai multe ore fără pauză. Resursa motorului depășește 3000 de ore de lucru, acest lucru este confirmat de teste de mai multe ore, pe mai multe niveluri și garanție. Pentru a prezenta performanțe ridicate, mașinile trebuie întreținute corespunzător.


PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Panoul de control convenabil și ergonomic al generatorului vă permite să controlați cu ușurință întreaga unitate și nu necesită abilități suplimentare. Afișajul LED inteligent modern va indica întotdeauna numărul de ore lucrate, frecvența și tensiunea de ieșire. Informațiile de pe afișaj ajută la controlul sarcinii dispozitivului și la menținerea în timp util a generatorului, prelungind durata de viață.


FUNCȚIE DE PREÎNCĂLZIRE

Toate generatoarele din seria Heavy Duty sunt echipate cu o funcție de preîncălzire, care vă permite să porniți cu ușurință un generator iarna.


CARCASĂ

Carcasa pentru toate anotimpurile, absorbantă de zgomot, rezistentă la vandalism oferă o protecție eficientă a generatorului și prelungește durata de viață a acestuia. Carcasa este echipată cu mânere și roți de transport pentru o deplasare ușoară.


SUPER SILENȚIOASE

Generatoarele Super Silent (cu putere maximă pentru un motor cu un cilindru) au un sistem avansat de reducere a zgomotului datorită amortizorului dublu, care asigură un nivel minim de zgomot Lpa (7m) de 64 dB chiar și la sarcini maxime. Cu un design de carcasă cu două camere, aceste modele au o distribuție termică îmbunătățită în interior, ceea ce le prelungește semnificativ durata de viață.


ROȚI DE TRANSPORT

Carcasa generatorului este echipată cu un set de transport pe 4 roți pentru deplasarea ușoară a unității.


GARANȚIE EXTINSĂ

Generatoarele diesel din seria Heavy Duty au o garanție extinsă — 2 ani sau 3000 de ore de funcționare (în funcție de care condiție survine prima) în condițiile de funcționare corectă și întreținere programată.


Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.


Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KS-11-2DE-ATSR

Detalii

SKU
KS-11-2DE-ATSR-Silent
EAN
4260405363155
Greutate
216 kg
Utilizare echipament
Profesionala
Putere Max. la 230V - (kW)
8
Combustibil
Diesel
Dotări generator
ATS optional, Insonorizat, Start electric
Tensiune (Voltaj)
230V

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review