Generator de curent 3.0 kW inverter BASIC - benzina - SILENTIOS - Konner & Sohnen - KSB-30iS

Konner&Sohnen
2.969,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Konner&Sohnen
Cod produs - SKU KSB-30iS
EAN 4260405365616
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Generator de curent 3.0 kW inverter BASIC - benzina - SILENTIOS - Konner & Sohnen - KSB-30iS din gama de generatoare de curent portabile


Date tehnice:

Voltaj/Frecventa 230V / 50 Hz

Putere maxima: 3.0 kW

Putere continua: 2.7 kW

Factor de putere, cosφ: 1

Amperaj (max.): 13A

Sistem de pornire: manual

Tip motor KS 160i, benzina 4-timpi, 1 cilndru, racire cu aer

Putere motor 4.2 cp / 142.6 cmc

Capacitate rezervor: 4 l

Capacitate ulei: 0.35 l

Prize: 2 x Schuko 230 V

Iesire DC 12V, 8A

Clasa de protectie: IP23M

Greutate utilaj 23 kg

Dimensiuni L/l/h (mm) 480 / 285 / 420


**Consumul de combustibil depinde de mulți factori cum ar fi sarcina, calitatea carburantului, sezonul, altitudinea, starea tehnică a generatorului.


Sistemul convenabil de pornire manuală vă permite pornirea ușoară și rapidă a motorului, fără prea mult efort.

Datorită carcasei insonorizate, funcționarea dispozitivului va fi deosebit de  confortabil și nu va cauza neplăceri utilizatorilor. Datorită dimensiunilor sale compacte și greutății reduse, generatorul este ușor de transportat, iar dvs veți putea   conecta aparate sensibile în locuri în care nu există o sursă centrală de alimentare.


UNDĂ SINUSOIDALĂ PURĂ

Unitatea electronică integrată controlată de microprocesor controlează funcționarea generatorului și asigură cea mai stabilă frecvență de 50 Hz și tensiune de 230 V pentru dispozitivele electronice sensibile și de înaltă precizie.


MODUL ECONOMIE

Panoul de control ergonomic este echipat cu un comutator pentru comutarea modului de consum de combustibil pe modul economic. Acest mod reduce consumul de combustibil cu până la 50% la sarcini mici datorită turațiilor mai mici ale motorului.


MOTOR FIABIL

Motorul modern se distinge printr-o rezistență ridicată la uzură, o funcționare lungă și stabilă, respectă toate normele europene de calitate, în special EURO V.


ALTERNATOR DE ÎNALTĂ CALITATE

In generatoarele de tip invertor K&S Basic este instalat un alternator de încredere fără perii si cu înfasurare din cuprumși poate rezista la cele mai mari sarcini fără a se deteriora, garantând funcționarea fiabilă pe termen lung a generatorului.


PANOUL DE CONTROL

Generatorul este echipat cu un panou de control a tuturor indicatorilor cheie ai stării de funcționare: indicator al  nivelului scăzut de ulei, indicator la suprasarcină, indicatora al stării de funcționare, indicator al nivelului de combustibil.


PANOUL DE CONTROL

Generatorul este echipat cu un panou de control a tuturor indicatorilor cheie ai stării de funcționare: indicator al  nivelului scăzut de ulei, indicator la suprasarcină, indicatora al stării de funcționare, indicator al nivelului de combustibilCARCASA INSONORIZATĂ

Carcasa izolată fonic  cu mâner de transport și calitatea ridicată de fabricație a acestui model asigură un nivel de zgomot de Lpa (7m) = 70 dB, o utilizare confortabilă și transport convenabil.Click Aici pt. a descarca Manualul de Utilizare in Lb. Romana pt. KSB-31iES

Detalii

SKU
KSB-30iS
EAN
4260405365616
Greutate
23 kg
Utilizare echipament
Ocazionala
Putere Max. la 230V - (kW)
3
Combustibil
Benzina
Dotări generator
Insonorizat, Inverter
Tensiune (Voltaj)
230V

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review