Mixer / amestecator pt. adezivi / mortar 90L, Rubimix E-10 Energy CAS 18V - RUBI-26570

RUBI
2.047,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
RUBI
Cod produs - SKU RUBI-26570
Disponibil cu precomanda. Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Descriere

Mixer / amestecator pt. adezivi / mortar 18V, 90L, Rubimix E-10 Energy CAS - RUBI-26570

 

Acumulator: ENERGY CAS Li-Ion 18V - 5.2Ah

Conexiune directă filet M14 si adaptor Fast-In (inclus)

Regulator electronic, 2 viteze  (1:0-420 rpm / 2:0-700 rpm)

Capacitate de amestecare (la 1 incarcare completa): 90 litri

 


  • Mixerul electric cu baterii RUBIMIX E-10 ENERGY CAS este ideal pentru amestecarea adezivilor, rășinilor, vopselelor și a altor materiale pe bază de ciment.
  • Transportabilitatea, manevrabilitate și comoditatea de a nu depinde de o priză și libertatea și siguranța de a lucra fără cabluri sunt principalele beneficii ale mixerului RUBIMIX E-10 ENERGY CAS.
  • Echipat cu un motor BRUSHLESS, RUBIMIX E-10 ENERGY CAS nu necesită întreținere și crește semnificativ durata de viață a produsului.
  • Cu bateria ENERGY CAS Li-Ion 18V - 5.2Ah, RUBI se alătură platformei CAS a METABO. Compatibila cu cele peste 300 de produse care fac parte din platforma CAS (Cordless Alliance System), bateria ENERGY CAS Li-Ion 18V - 5.2Ah ofera o capacitate aproximativa de pana la 90 de litri (3 pungi de adeziv ceramic). Cu încărcătorul ENERGY CAS, timpul complet de reîncărcare a bateriei este de aproximativ 180 de minute.
  • Bateria ENERGY CAS Li-Ion are un afișaj LED care indică utilizatorului nivelul de încărcare rămas. Dacă afișajul arată 4 LED-uri verzi, înseamnă că bateria este încărcată 100%.
  • Mânerul dublu cu mâner bi-material oferă utilizatorului o mai mare ergonomie și confort, iar forma sa facilitează un control mai bun și o stabilitate a instrumentului în timpul amestecării.
  • Cutia de viteze mecanică ne oferă două game de turații de lucru. Acestea sunt controlate, într-un mod foarte eficient, cu declanșatorul în sine.
  • Pentru a crește siguranța mixerului și pentru a evita o posibilă pornire neintenționată, RUBIMIX E-10 ENERGY CAS are un blocare de siguranță pe mâner.
  • RUBIMIX E-10 ENERGY CAS încorporează, ca standard, sistemul exclusiv de conectare rapidă FAST-IN de la RUBI, care facilitează montarea și dezasamblarea tijei de mixare de către operator într-un mod rapid și fără instrumente. Acest lucru permite un mai bun transport si intretinere a setului.
  • Împreună cu malaxor este încorporată o tijă detașabilă cu diametrul de 120 mm (capacitate maximă a malaxorului), în special pentru mortare și adezivi pe bază de ciment cu racord FAST-IN.


Paleta de 120mm (M-120-Fl), acumulator, incarcator incluse in cutie.

Livrat in cutie de plastic pentru transport. Greutate (cu cutie): 8,6 Kg

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review