Panou solar portabil din siliciu monocristalin 28W - KS-SP28W-4

Konner & Sohnen
395,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Konner & Sohnen
Cod produs - SKU KS-SP28W-4
EAN 4260405365968
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Panou solar portabil din silicon monocristalin - KS-SP28W-4 din gama de surse de curent / power banksPanou 28 W siliciu monocristalin (4 bucati)

Eficienta de conversie > 20%

Ieșire panou solar: max. 18 V/1,55 A

Ieșire USB (adaptor): 5 V/2.4 A

Ieșire USB QC 3.0 (adaptor): 5 V/3 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A

Temperatură de funcționare, °C -20°C ... 85°C

Dimensiuni pliat (L x l x H), mm 290 x 200 x 29

Dimensiuni intins (L×l×h), mm 1050 x 290 x 4

Greutate netă, kg 1.1


Încărcătorul portabil cu panouri solare KS SP28W-4 de la marca germană Könner & Söhnen este util pentru încărcarea dispozitivelor în timpul activităților în aer liber, drumeții lungi și toate aplicațiile în zonele expuse la lumina soarelui. Acest încărcător cu panou solar este potrivit pentru încărcarea telefoanelor mobile, tabletelor, GPS-ului, băncilor de alimentare și a altor dispozitive. Elementele monocristaline de înaltă calitate ale panoului solar asigură o rată ridicată de conversie a energiei luminoase în energie electrică și o durată lungă de viață. Încărcați-vă dispozitivele rapid cu energie solară nelimitată, curată și gratuită.

Încărcătorul este ușor și sigur de utilizat, ecologic și eficient din punct de vedere energetic. Încărcătorul portabil cu panou solar vine cu un adaptor cu port USB. O lumină LED de pe adaptor vă spune că există suficientă energie solară pentru a vă încărca dispozitivele.

Designul pliabil extrem de compact permite transportul ușor cu o singură mână. Dispozitivul are două orificii cu ochiuri pe colțuri permițând atașarea ușoară la rucsacuri, copaci sau corturi cu carabiniere. Dispozitivele care trebuie încărcate se potrivesc în buzunarul cu fermoar, păstrându-le în siguranță și curate. Capacitatea de a funcționa într-o stare parțial desfășurată permite încărcătorul cu panou solar să fie utilizat în spații închise sau în mișcare.


Modelul are urmatoarele caracteristici:

  • Încărcătorul portabil cu panouri solare fără zgomot este alimentat de energie solară curată și gratuită
  • elementele panoului solar sunt realizate din siliciu monocristalin de înaltă calitate, care asigură o eficiență ridicată a conversiei energiei luminoase în electricitate și o durată lungă de viață
  • datorită unei varietăți de dimensiuni de conector disponibile, unitatea este compatibilă cu diverse dispozitive
  • design extrem de compact, pliabil, ușor
  • doua gauri cu ochiuri pe colturi pentru atasarea usoara la rucsacuri, copaci sau corturi.

Detalii

SKU
KS-SP28W-4
EAN
4260405365968
Greutate
1.25 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review