Plotter Summa S One D60

14.770,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU Summa-S-One-D60
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Cutter Plotter Summa S One 60 cm pentru folie adeziva PVC cu decupare pe contur, folie termo transfer textil, etichete din hartie. Totul la standard industrial pentru performanta si valoare.
Evolutia echipamentelor Summa S One
Incepand cu anul 1996 SummaCut a evoluat pana la Summa S ONE™ in 2021, cand a devenit cel mai avansat cutter plotter din lume, raportat la coeficientul pret calitate. Sau mai simplu, cel mai bun cutter plotter drag knife produs pana in prezent. Echipamentul de astazi lansat in 2021 a fost meticulos finisat si upgradat de echipa de ingineri Summa. Zeci de ani de experienta si-au spus cuvantul pana s-a ajuns la ultima generatie de Summa S ONE.

La ultima versiune a echipamentului au fost aduse numeroase imbunatatiri, conectivitare USB, LAN si WiFi, touch screen display, incluzand si capul pentru taiere de viteza mare reproiectat care inglobeaza tehnologia OPOS (Sistemul de alimiere automata pentru taiere pe contur cu Senzor de Pozitionare Optica).

Combinand tehnologia dintre cei mai avansati senzori cu un algoritm de calcul foarte complex, face ca Summa S ONE sa compenseze eficient deformariile print-ului si sa genereze in timp real conturul de taiere perfect. Sistemul de recunoastere a mark-arilor este capabil sa lucreze pe materiale reflectorizante, holografice, metalizate si laminate.

Echipamentul este construit ca sa reziste la mediile de productie cele mai aglomerate. Cutter-ele Summa S ONE sunt ideale pentru profesionistii care nu doresc sa isi compromita standardul propriu de calitate. Versatilitatea acestei serii de echipamente demonstreaza ca sunt ideale pentru taierea signalisticii pentru autovehicule, panouri, indicatoare, etichete, materiale pentru imprimari textile si multe altele.

Summa S One Inginerie
Inginerii Summa au inteles ca ceea mai importanta caracteristica a unui cutter plotter este tractarea si manevrarea materialului. Din acest considerent toate cutter-ele pe care Summa le produce utilizeaza exclusiv sistemul patentat MicroSprocket™ media transport rollers. Frezate dintr-un material de foarte buna calitate printr-un proces controlat, rolele de tractiune au diametre impecabile si sunt tratate la suprafata pentru a elimina riscul de uzura si oxidare care poate degrada caliatea tractarii in timp.


Model SUMMA S One D60 - S1D60


Date tehnice:

Lățimea min. a materialului de 70 mm

Lățimea max.  a materialului 660 mm

Lățimea max. de taiere 600mm

Lungime max. material 50 m


Presiune lama 0 ÷ 600 g


Memorie de 10 MB

Interfata USB, LAN, WiFi

Accelerație până la 2 G in diagonala

Viteza medie de taiere 50÷800 mm/s

Viteza axială diagonală de până la 1120 mm / s

Greutatea 15 kg (fara stand)

Dimensiuni 1000 x 350 x 300 mm


Avantaje:

- zona de lucru ajustata pe lățimea foliei standard de sablare

- reglare lama de presiune

- ușor și intuitiv de utilizare

- rapid și foarte precis

- 8-butone pe panoul de control cu afișaj

- software-ul Summa pentru a opera direct de la calculator

- detectarea automată a plotterului dupa conectare

- cuțit pentru tăiere folie

- predicție vector și netezirea curbelor folosind algoritmi speciali

- funcția unică OPTICUT compenseaza influența uzurii


Echipament optional:

- suport cos pentru folie

- suport lama pentru mascarea ecranului

- lama pentru mascarea ecranului

Detalii

SKU
Summa-S-One-D60
Greutate
35 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review