Redback EP40 Acumulator Li-Ion 40V 4Ah

464,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 4690EP40
EAN 6945372101174
Stoc furnizor indisponibil

Descriere

Acumulatorii Li-Ion Redback (LIFORCE) produsi de SAMSUNG SDI reprezinta una din cele mai bune variante disponibile pentru alimentarea sculelor de gradina. Acumulatorii Samsung si produsele Redback va ofera performante de ridicate, eficienta energetica, densitate de energie crescuta si durata indelungata de exploatare. Alte avantaje ale acestor acumulatori sunt timpul de descarcare foarte indelungat (atunci cand produsul nu este utilizat) si lipsa efectului de memorie (ii puteti incarca oricand fara a fi nevoiti sa faceti ciclul incarcare/descarcare uzual in cazul acumulatorilor traditionali pe NiCd sau NiMH).
Sistemul de acumulatori Redback (SAMSUNG SDI) consta in posibilitatea de a alege unul din cei 3 acumulatori de putere diferita: 2Ah, 4Ah sau 6Ah. Oricare dintre acestia se potriveste la orice scula Redback. Practic cu un singur acumulator puteti alimenta, pe rand, orice scula Redback.    

Avantaje:
Greutate si dimensiuni reduse fata de acumulatorii traditionali
Indicator LED cu trei nivele care indica stadiul real de incarcare
Monitorizare electronica individuala a celulelor acumulatorului pentru a extinde durata de viata a acestuia cu pana la 30%
Foarte usor de folosit - intra si iese cu usurinta din incarcator
Poate fi folosit atat cu incarcatorul normal EC20 (curent 2A) cat si cu cel rapid EC50 (curent 5A)

Date tehnice:
Capacitate: 4 Ah
Tensiune: 40 V
Brand: Samsung
Greutate: 1.3 Kg
Durata de functionare in gol: 27 min
Durata estimata de functionare in sarcina: aprox. 18 min (depinde de tipul masinii pe care e folosit si de conditiile de lucru)


Detalii

SKU
4690EP40
EAN
6945372101174
Greutate
1.85 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review