Set 19 burghie DIN 338 HSS-Ultra. 1.0-10.0 mm x 0.5 mm

248,66 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 4005876999560
Contacteaza-ne pentru termenul de livrare

Descriere

Design inovator cu tehnologie cu varf in trepte. imparte intregul proces de gaurire in mai multe sub-etape discrete. ceea ce duce la obtinerea unei eficiente maxime imbunatatita.

Geometria structurala optimizata a varfului și canelurile elicoidale complet slefuite. ofera posibilitatea de a executa gauri circulare extrem de precise și perfecte. fara bavuri.

Aceste burghie cu autocentrare permit lucrul convenabil de gaurire din mai multe directii cu masini de gaurit portabile.

Intrare rapida și pornire instantanee. taiere de pana la 2 ori mai rapida decat alte burghie tradiționale

Arborele triunghiular cu 3 fete taiate de la 5 mm se potrivesc cu mandrinele generale cu 3 falci. pentru o transmisie stabila a puterii și rezistenta la alunecare.

Material : HSS de inalta calitate M2 ofera o durata de viata foarte lunga. Stiftung Warentest a obtinut un scor foarte bun ca rezultat al testarii > 100 de gauri.

Unghi ascutire : 118⁰

Diverse opțiuni de suprafata: finisaj stralucitor. oxid negru. finisaj chihlimbar. finisaj hibrid.

Recomandate : pentru tabla de otel de inalta rezistenta. tabla de otel inoxidabil. țeava rotunda. fonta. metale neferoase. plastic. lemn de esenta moale și lemn de esenta tare. potrivite si pentru repararea sau marirea gaurilor existente.

 

Gama de dimensiuni de burghie disponibile: Set 19 piese DIN 338 ( Ø 1.0 – Ø 10.0 mm x 0.5 mm).

Detalii

SKU
4005876999560
Brand
PTG

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review