INFORMARE

Va informam ca datorita variatiilor foarte mari de compozitie si modalitate de productie a materialelor de constructii de pe piata, nu putem garanta eficienta tehnicii diamantate si nu oferim garantii produselor diamantate vandute.

 

EXCLUDERE GARANTIEI

Orice produs diamantat odata desigilat sau folosit nu mai beneficiaza de garantia producatorului. Producatorul ofera garantie doar pentru produsele noi si sigilate. Daca produsele diamantate sunt vizibil deteriorate sau prezinta problema(e) in stare noua, ele vor fi inlocuite de producator. Odata utilizate, produsele diamantate isi pierd garantia.

 

RECOMANDARE

Recomandarea noastra este sa cumparati gama de varf a unui produs diamantat daca cunosteti ca materialul este unul foarte dificil.

Exemplu: daca stiti ca aveti o gresie portelanata extreme de dura – achizitionati discul cu performanta cea mai inalta pentru a va asigura ca va face fata materialului, chiar daca pretul este semnificativ mai mare.

 

Studiu de caz

Beton dur sau beton foarte dur – cum poate un profesionist de pe santier stabili care este duritatea betonului pe care il are de taiat ? Stabilirea duritatii necesita probe de laborator – pe scurt: fara a face probe de laborator NU POATE STABILI DURITATEA in mod obiectiv.

 

Exista materiale care pot fi taiate doar cu discurile diamantate de cea mai inalta calitate – exemple:

-DXDH.2040 SHARK pt BETON EXTREM DE DUR SI VECHI

-DXWD.QNBT sau DXWD.MSU pt. PORTELAN EXTREM DE DUR

 

-desi un disc DXDH.2017 pentru beton armat va face fata la foarte multe tipuri de beton sau un Rubi-TVA va face fata la foarte multe tipuri de portelan, exista betoane sau gresii portelanate atat de dure incat va fi absolut necesar sa achizitionati o gama superioara acestor discuri.

 

ACORDARE DE GARANTII

 

Producătorii de tehnica diamantata acorda garantie pentru accesoriile diamantate doar daca accesoriile diamantate sunt NOI sau SIGILATE si prezinta un defect clar. 

 

Dupa utilizarea lor, este de cele mai multe ori imposibil de știut daca ele au fost utilizate corect (lubrifiere respectată, percutie/non-percutie respectată, turatie respectată, mod de utilizare respectat, contraindicatii respectate, etc) 

 

 

Toate produsele sunt testate de catre producător.

In cazul unei nemulțumiri legate de performanța unui anumit produs:

  • Acceptăm oricand sa realizam teste cu produsele in conditiile specificate de producător pentru a dovedi performanțele lor. 
  • Nu acceptăm declaratii verbale deoarece de cele mai multe ori persoana care utilizează gresit produsul nu este conștientă de acest fapt si declarația va fi aproape întotdeauna una de nevinovăție.  

 

Studiu de caz: Disc Diamantat TVA 125 Super Pro Rubi

Un client reclama ca un disc TVA125 Super Pro s-a fisurat si ca nu este bun.

Acest fenomen poate sa apara daca nu este utilizat corespunzător si se utilizeaza discul de taiere si pentru polizare (interzis!). 

Întrebat, a declarat ca nu a folosit discul in scopul de a poliza, dar de fata cu reprezentanții noștri la un test, după o taietura a realizat o polizare ușoară a materialului tocmai tăiat.

Întrebat ce tocmai a facut, acesta nu considera ca o polizare ușoară este considerată sau se numește o polizare. Deci prin definitia proprie data termenului de polizare el utiliza produsul corect. Dar după termenii tehnici el realiza o polizare, care cauza microfisuri in segmentul discului - ceea ce a dus la fisură pe care el o reclama ca fiind din cauza calității slabe a discului. 

 

Criano Exim SRL, Oradea, 21.05.2020