Albertool.com (albertool.com) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Criano Exim SRL
CIF: RO6506962
Registrul Comertului: J05/4115/1994
Adresa: Piata Ignatie Darabant nr. 1, Bihor, Oradea, România

Banca: ING Bank, IBAN: RO98 INGB 0000 9999 0632 2189
Banca: UniCredit Bank, IBAN: RO03 BACX 0000 0030 0691 5000

Plata online - EuPlatesc.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau internaţional). Orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta).

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

Carduri bancare acceptate pentru PLATA IN RATE : BCR, BT , CEC , OTP , Alpha Bank , Reifeisen Bank , First Bank , Garanti BBVA