Statie de încarcare pentru vehicule electrice - monofazata, 7 kW, 32A, Tip 2 - KS P32/1

Konner & Sohnen
2.177,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Konner & Sohnen
Cod produs - SKU KS-P32/1
EAN 4260405366347
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Stație de încărcare pentru vehicule electrice - monofazată, 7 kW, 32A, Tip 2 - KS P32/1


 

Stația de încărcare a mașinilor electrice KS P32/1 este o modalitate convenabilă și fiabilă de a încărca o mașină electrică. Încărcarea este mai rapidă și mai sigură. 


 • Numar de faze 1
 • Tensiune nominală 230 V
 • Curent nominal 32 A
 • Putere de ieșire 7 kW
 • Lungime cablu 5 m
 • Cablu de alimentare recomandat (cupru) 3x4, 3x6 mm2
 • Terminal de intrare L/N/PE
 • Tip de conexiune de încărcare Type 2
 • Clasa de protecție IP65
 • Dimensiuni nete / brute (L×l×h) 180х180х65 / 450x380x150 mm
 • Greutate netă 6 kgRAPID ȘI SIGUR

Stația este concepută pentru încărcarea rapidă a vehiculelor electrice, are protecție pe mai multe niveluri împotriva supraîncălzirii, tensiunii instabile, supracurentului, suprasarcinii, scurtcircuitului, condițiilor meteorologice nefavorabile și prafului extern. Este echipata cu împământare, controlul scurgerilor de curent din cauza defectării izolației, controlul eventualelor defecțiuni, clasa de protecție IP65.

Datorită stației, este posibil să încărcați în siguranță și fiabil bateria unei mașini electrice cu o capacitate mai mare decât prin încărcătoare care sunt conectate direct la priză.

ȘTEOR DE ÎNCĂRCARE Type 2

ȘTECHER DE ÎNCĂRCARE TIP 2

Echipat cu un ștecher de încărcare Type 2 (conform DIN EN 62196-2), care este potrivit pentru majoritatea modelelor de vehicule electrice. Datorită cablului de încărcare lung de 5 m, vei putea folosi diferite opțiuni pentru parcare.

CITITORUL DE CARDURI RFID PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA FURTULUI DE ELECTRICITATE

CITITORUL DE CARDURI RFID PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA FURTULUI DE ELECTRICITATE

Stația este echipată cu un cititor de carduri RFID, care permite proprietarului cardului RFID să înceapă încărcarea. Setul conține două carduri RFID. Cu ajutorul cardurilor RFID și a modului „management carduri”, sunteți protejat împotriva conexiunii de către utilizatori neautorizați

WE E-CHARGE APP

WE E-CHARGE APP

Aplicația atât pentru iOS, cât și pentru Android oferă funcții precum activarea/încetarea încărcării de la distanță, monitorizarea stării de încărcare, controlul consumului de energie, raportul consumului de energie electrică a stației de încărcare. Suporta 10 limbi diferite.

Buton de control al încărcării cu indicator

BUTON DE CONTROL AL ÎNCĂRCĂRII CU INDICATOR

Carcasa rezistentă din materiale de înaltă calitate are un buton de control al încărcării cu indicator. Indicatoarele luminoase de pe panoul frontal notifică despre alimentare, standby (lumină verde), încărcare (lumină albastră) și posibile erori.

 Carcasa cu grad maxim de protectie

CARCASA CU GRAD MAXIM DE PROTECTIE

Statiile de incarcare pentru vehicule electrice Könner & Söhnen® din seria KS P sunt fabricate intr-o carcasa cu clasa de protectie IP65, care ofera protectie completa impotriva patrunderii prafului in interior si protectie impotriva jeturilor de apa care cad din orice unghi, chiar si sub presiune. Acest dispozitiv poate fi folosit la aer liber în orice condiții.

Suport cablu și suport pentru mufa de încărcare

SUPORT CABLU ȘI SUPORT PENTRU MUFA DE ÎNCĂRCARE

Stația de încărcare vine cu un suport pentru cablu și un suport pentru mufa de încărcare, care vă permite să protejați mufa de încărcare de deteriorare în timpul modului de așteptare

Detalii

SKU
KS-P32/1
EAN
4260405366347
Greutate
6 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review