Stație de încărcare pentru vehicule electrice - trifazată, 22 kW, 32A, Tip 2 - KS X32/3

Konner & Sohnen
3.927,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Konner & Sohnen
Cod produs - SKU KS-X32/3
EAN 4260405366392
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Stație de încărcare pentru vehicule electrice - trifazată, 22 kW, 32A, Tip 2 - KS X32/3 din gama de surse de curent / power banks

 

Stația de încărcare a mașinilor electrice KS X32/3 este o modalitate convenabilă și fiabilă de a încărca o mașină electric. Încărcarea este mai rapidă și mai sigură. 


 • Numar de faze 3
 • Tensiune nominală 400 V
 • Curent nominal 32 A
 • Putere de ieșire 22 kW
 • Lungime cablu 5 m
 • Cablu de alimentare recomandat (cupru) 5x4, 5x6 mm2
 • Terminal de intrare L1/L2/L3 /N/PE

 • Tip de conexiune de încărcare Type 2

 • MCB (întrerupător automat) încorporat

 • Clasa de protecție IP65

 • Dimensiuni nete / brute (L×l×h) 410x260x164 / 497x342x268 mm

 • Greutate netă 12 kgRAPID ȘI SIGUR

Stația este concepută pentru încărcarea rapidă a vehiculelor electrice, are protecție pe mai multe niveluri împotriva supraîncălzirii, tensiunii instabile, supracurentului, suprasarcinii, scurtcircuitului, condițiilor meteorologice nefavorabile și prafului extern. Este echipata cu MCB (micro circuit breaker) - întrerupător automat, RCD (Residual Current Device), împământare, controlul scurgerilor de curent din cauza defectării izolației, controlul eventualelor defecțiuni, clasa de protecție IP54.

Datorită stației, este posibil să încărcați în siguranță și fiabil bateria unei mașini electrice cu o capacitate mai mare decât prin încărcătoare care sunt conectate direct la priză.

ȘTEOR DE ÎNCĂRCARE Type 2

ȘTECHER DE ÎNCĂRCARE TIP 2

Echipat cu un ștecher de încărcare Type 2 (conform DIN EN 62196-2), care este potrivit pentru majoritatea modelelor de vehicule electrice. Datorită cablului de încărcare lung de 5 m, vei putea folosi diferite opțiuni pentru parcare.

CITITORUL DE CARDURI RFID PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA FURTULUI DE ELECTRICITATE

CITITORUL DE CARDURI RFID PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA FURTULUI DE ELECTRICITATE

Este echipat cu un cititor de carduri RFID, care permite doar proprietarului cardului RFID să înceapă încărcarea. Setul conține două carduri RFID. Cu ajutorul cardurilor RFID și a modului „management carduri”, sunteți protejat împotriva conexiunii de către utilizatori neautorizați

WE E-CHARGE APP

WE E-CHARGE APP

Aplicația atât pentru iOS, cât și pentru Android oferă funcții precum activarea/încetarea încărcării de la distanță, monitorizarea stării de încărcare, controlul consumului de energie, raportul de consum al stației de încărcare. Suporta 10 limbi diferite.

CAZĂ CU DISPLAY LCD

PANOU CU DISPLAY LCD

Stațiile de încărcare KONNER & Söhnen® pentru mașini electrice din seria KS X sunt realizate într-o carcasă cu clasa de protecție IP54, ceea ce le permite să fie folosite în aer liber pe ploaie și zăpadă. Ecranul LCD de 4.3 inci afișează informații importante, iar indicatoarele LED informează despre starea în timpul încărcării. Corp durabil din materiale de înaltă calitate și panou frontal din sticlă călită.

Buton de oprire în caz de urgență

BUTON DE OPRIRE ÎN CAZ DE URGENȚĂ

Butonul de oprire de urgență vă permite să opriți încărcarea în orice moment în caz de urgență (de exemplu, incendiu, fum, inundații și alte tipuri de pericol).

Controlerul inteligent de sarcină

CONTROLERUL INTELIGENT DE SARCINĂ

Pentru a evita supraîncărcarea rețelei în orele de vârf de consum de energie electrică, atunci când alte aparate electrocasnice sunt conectate la rețea în același timp, pe lângă stația de încărcare, vă sugerăm să utilizați controlerul inteligent de sarcină KS-SLC de la Könner & Söhnen® (opțional).

Suport cablu

SUPORT CABLU

Suport cablu inclus

Detalii

SKU
KS-X32/3
EAN
4260405366392
Greutate
12 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review