Generator de curent 17.6 kVA diesel - Heavy Duty - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-18-1XM

Konner & Sohnen
37.619,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Konner & Sohnen
Cod produs - SKU KS-18-1XM
EAN 4260405365715
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Generator de curent 17.6 kVA diesel - Heavy Duty - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-18-1XM din gama de generatoare de curent stationare



Date tehnice:

Voltaj/Frecventa 230V / 50 Hz

Putere maxima : 17.6 kVA

Putere continua: 16 kVA

Regulator de tensiune AVR

Factor de putere, cosφ: 1

Curent max: 76.52 A

Motor Xinchai C490BD, 2600 cmc, 1500 rpm, motorina 4-timpi, 4 cilindri, racire cu apa

Controlul turației motorului: mecanic

Carcasa izolata fonic, rezistent la umiditate, pentru orice vreme, anti-vandali

Unitate de control: Controller Datakom D300+2g

Alternator DPC184F, Tip Stamford, sincron, sistem de excitație, AC fără perii, cu patru poli

Controler ieșire putere: regulator electronic de tensiune, smart AVR

Capacitate rezervor 53 l

Autonomie (50% capacitate): 15 ore

Capacitate ulei: 5,5 l

Capacitate lichid de racire: 15 l

Acumulator: 85Ah (incarcator integrat)

Preincalzitor DA

Clasa de izolatie H

Clasa de protectie: IP54

Zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB 72/97

Greutate utilaj 732 kg

Dimensiuni L/l/h (mm) 1850 х 740 х 1000


Echipare standard:

Controler multifunctional digital

Carcasa insonorizata pt. un zgomot redus si protectie mai buna a grupului generator

Toleranța tensiunii nominale max. 5%

Compatibil cu conectarea la ATS

Automatic Transfer Switch READY (panoul de automatizare optional la cerere)


  • Genetatorul diesel de curent monofazat KS 18-1XM din seria HEAVY DUTY a mărcii germane „Könner & Söhnen” este un grup electrogen de încredere, cu o capacitate maximă de 17,6 kVA.

  • Centrala electrică dispune de un motor Xinchai cu patru cilindri, răcit cu lichid, de viteză mică.

  • Xinchai Co. Ltd este un producător de renume mondial de motoare diesel cu mai mulți cilindri (inclusiv cele pentru mașini de construcții și utilaje agricole) cu o experiență de peste 40 de ani în proiectare și producție. Producția de înaltă tehnologie a Xinchai se bucură de o orientare impecabilă pe piață și dezvoltă motoare cu parametri mai eficienți, consum mai mic de combustibil și emisii mai mici.

  • Generatorul diesel KS 18-1XM este echipat cu un alternator AC cu patru poli fără perii cu regulator automat de tensiune, un preîncălzitor pentru utilizare în sezonul rece, un rezervor de combustibil de 53 l care oferă o funcționare autonomă de 15 ore fără realimentare (consumul de combustibil este 3,59 litri pe oră la o sarcină medie de 50%), conexiune pentru un sistem automat de pornire/oprire și o carcasă izolată fonic anti-vandal pentru orice vreme.

  • Cu evoluțiile interne ale companiei și conformitatea cu cerințele Könner & Söhnen, toate centralele electrice au o marjă de putere față de specificațiile declarate.

  • Generatorul diesel de înaltă performanță KS 18-1XM este o unitate profesională care încorporează tehnologie avansată, dar este și ușor de utilizat și poate furniza consumatori monofazați de înaltă performanță.

  • Generatoarele diesel Könner & Söhnen se potrivesc tuturor nevoilor dumneavoastră atât pentru alimentarea de urgență, cât și pentru alimentarea de rezervă, pentru a asigura alimentarea durabilă cu energie a clădirilor rezidențiale și a micilor unități comerciale.



MOTOR PUTERNIC CU RĂCIRE CU APĂ

Motorul Xinchai 1500 RPM cu turație redusă este cea mai bună soluție rentabilă, proiectată cu cea mai recentă tehnologie, folosind cele mai avansate echipamente. Motorul rentabil oferă performanțe optime și are o durată de viață lungă pentru utilizare susținută. O unitate mecanică de control al turației motorului reglează turația motorului și controlează calitatea puterii electrice produsă de generator.

Sistemul motorului răcit cu apă asigură funcționarea fiabilă a unității și previne defecțiunea prematură a motorului. Răcirea eficientă a motorului permite ca acest grup electrogen să fie expus la temperaturi ambientale ridicate.



CARCASĂ ANTI VANDALIZARE

Carcasa izolată fonic de înaltă calitate asigură o reducere semnificativă a zgomotului în timpul funcționării unității, îmbunătățește distribuția termică și protejează centrala împotriva pătrunderii umidității și a condensului, a expunerii la condiții meteorologice nefavorabile și a manipulării. Dimensiunea relativ compactă a centralei oferă mai mult spațiu pentru amplasarea acesteia. Acoperirea cu pulbere anticoroziune contribuie la o durată de viață mai lungă a unității.



CONTROLER DIGITAL

Toate operațiunile sunt controlate printr-un controler digital multifuncțional modern. Controlerul asigură monitorizarea tuturor indicatorilor de funcționare ai centralei electrice, setări convenabile de pornire și funcționare, monitorizarea stării bateriei, turația motorului și alimentarea cu combustibil ajustată la sarcină și protecție împotriva supraîncălzirii și a nivelului scăzut de ulei. De asemenea, semnalează eventualele defecțiuni și raportează necesitatea întreținerii de service.


COMUTATOR DE TRANSFER AUTOMAT

Generatorul are capacitatea de fi conectat la unitatea ATS (comutator automat de transfer). Unitatea ATS pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită.


FUNCȚIA DE PREÎNCĂLZIRE

Generatoarele din seria Heavy Duty sunt echipate cu o funcție de preîncălzire, care vă permite să porniți cu ușurință un generator în timpul iernii.

GARANȚIE EXTINSĂ

Generatoarele diesel din seria Heavy Duty au o garanție extinsă — 2 ani sau 3000 de ore de funcționare (în funcție de care condiție survine prima) în condiții de funcționare corectă și întreținere programată.

Centrala diesel Könner & Söhnen KS 18-1XM este o unitate de ultimă generație bazată pe motorul Xinchai de renume mondial, cu performanțe superioare, consum redus de combustibil și emisii mai reduse. Piesele și mecanismele întărite, elementele de fixare și îmbinările întărite reduc uzura și asigură funcționarea îndelungată și fiabilă a grupului generator.



Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.

Detalii

SKU
KS-18-1XM
EAN
4260405365715
Greutate
735 kg
Utilizare echipament
Profesionala
Putere Max. la 230V - (kW)
17.6
Combustibil
Diesel
Dotări generator
ATS optional, Insonorizat, Start electric
Tensiune (Voltaj)
230V

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review