Generator de curent 17.6 kVA diesel - Heavy Duty - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-18-1YE

Konner & Sohnen
45.539,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Konner & Sohnen
Cod produs - SKU KS-18-1YE
EAN 4260405365746
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Generator de curent 17.6 kVA diesel - Heavy Duty - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-18-1YE din gama de generatoare de curent stationareDate tehnice:

Voltaj/Frecventa 230V / 50 Hz

Putere maxima : 17.6 kVA

Putere continua: 16 kVA

Regulator de tensiune AVR

Factor de putere, cosφ: 1

Curent max: 76.52 A

Motor YangDong YSD490D, 2540 cmc, 1500 rpm, motorina 4-timpi, 4 cilindri, racire cu apa

Controlul turației motorului: electronic

Carcasa izolata fonic, rezistent la umiditate, pentru orice vreme, anti-vandali

Unitate de control: Controller Datakom D300+2g

Alternator DPC184F, Tip Stamford, sincron, sistem de excitație, AC fără perii, cu patru poli

Controler ieșire putere: regulator electronic de tensiune, smart AVR

Capacitate rezervor 76 l

Autonomie (50% capacitate): 21 ore

Capacitate ulei: 7 l

Capacitate lichid de racire: 12 l

Acumulator: 85Ah (incarcator integrat)

Preincalzitor DA

Clasa de izolatie H

Clasa de protectie: IP54

Prize: 1 x CEE 230 V 32 A, 2 x Schuko 230 V

Zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB 72/97

Greutate utilaj 975 kg

Dimensiuni L/l/h (mm) 2160 х 950 х 1250


Echipare standard:

Controler multifunctional digital

Carcasa insonorizata pt. un zgomot redus si protectie mai buna a grupului generator

Toleranța tensiunii nominale max. 5%

Compatibil cu conectarea la ATS

Automatic Transfer Switch READY (panoul de automatizare optional la cerere)


  • Genetatorul diesel de curent monofazat KS 18-1YE din seria HEAVY DUTY a mărcii germane „Könner & Söhnen” este un grup electrogen de încredere, cu o capacitate maximă de 17,6 kVA.

  • Centrala electrică are un motor cu patru cilindri răcit cu lichid de la producătorul de motoare de clasă mondială YangDong. YangDong Co., Ltd. este cel mai mare producător de motoare diesel cu mai mulți cilindri și furnizor de produse de înaltă tehnologie de ultimă oră în peste 100 de țări, combinând fiabilitatea și durabilitatea impecabile chiar și în cele mai extreme condiții de funcționare. YangDong Co., Ltd. menține o prezență puternică pe piețele europene și americane, solicitând respectarea necondiționată a standardelor aplicabile pentru fiabilitate, eficiență a combustibilului, respectarea mediului și siguranța tehnică și operațională a centralelor electrice, ceea ce demonstrează cel mai bine calitatea înaltă a produselor.

  • Generatorul diesel KS 18-1YE este echipat cu un alternator AC cu patru poli fără perii cu regulator automat de tensiune, un preîncălzitor pentru utilizare în sezonul rece, un rezervor de combustibil de 76 l care oferă o funcționare autonomă de 21 ore fără realimentare (consumul de combustibil este 3,7 litri pe oră la o sarcină medie de 50%), conexiune pentru un sistem automat de pornire/oprire și o carcasă izolată fonic anti-vandal pentru orice vreme.

  • Cu evoluțiile interne ale companiei și conformitatea cu cerințele Könner & Söhnen, toate centralele electrice au o marjă de putere față de specificațiile declarate.

  • Generatorul diesel de înaltă performanță KS 18-1YE este o unitate profesională care încorporează tehnologie avansată, dar este și ușor de utilizat și poate furniza consumatori monofazați de înaltă performanță. Prizele și bornele protejate pentru conectarea externă a consumatorilor de energie sporesc versatilitatea generatorului diesel.

  • Generatoarele diesel Könner & Söhnen se potrivesc tuturor nevoilor dumneavoastră atât pentru alimentarea de urgență, cât și pentru alimentarea de rezervă, pentru a asigura alimentarea durabilă cu energie a clădirilor rezidențiale și a micilor unități comerciale.MOTOR PUTERNIC CU RĂCIRE CU APĂ

Motorul YangDong 1500 RPM cu turație redusă este cea mai bună soluție rentabilă, proiectată cu cea mai recentă tehnologie, folosind cele mai avansate echipamente. Motorul rentabil oferă performanțe optime și are o durată de viață lungă pentru utilizare susținută. O unitate mecanică de control al turației motorului reglează turația motorului și controlează calitatea puterii electrice produsă de generator.

Sistemul motorului răcit cu apă asigură funcționarea fiabilă a unității și previne defecțiunea prematură a motorului. Răcirea eficientă a motorului permite ca acest grup electrogen să fie expus la temperaturi ambientale ridicate.CARCASĂ ANTI VANDALIZARE

Carcasa izolată fonic de înaltă calitate asigură o reducere semnificativă a zgomotului în timpul funcționării unității, îmbunătățește distribuția termică și protejează centrala împotriva pătrunderii umidității și a condensului, a expunerii la condiții meteorologice nefavorabile și a manipulării. Dimensiunea relativ compactă a centralei oferă mai mult spațiu pentru amplasarea acesteia. Acoperirea cu pulbere anticoroziune contribuie la o durată de viață mai lungă a unității.
CONTROLER DIGITAL

Toate operațiunile sunt controlate printr-un controler digital multifuncțional modern. Controlerul asigură monitorizarea tuturor indicatorilor de funcționare ai centralei electrice, setări convenabile de pornire și funcționare, monitorizarea stării bateriei, turația motorului și alimentarea cu combustibil ajustată la sarcină și protecție împotriva supraîncălzirii și a nivelului scăzut de ulei. De asemenea, semnalează eventualele defecțiuni și raportează necesitatea întreținerii de service.COMUTATOR DE TRANSFER AUTOMAT

Generatorul are capacitatea de fi conectat la unitatea ATS (comutator automat de transfer). Unitatea ATS pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită.FUNCȚIA DE PREÎNCĂLZIRE

Generatoarele din seria Heavy Duty sunt echipate cu o funcție de preîncălzire, care vă permite să porniți cu ușurință un generator în timpul iernii.GARANȚIE EXTINSĂ

Generatoarele diesel din seria Heavy Duty au o garanție extinsă — 2 ani sau 3000 de ore de funcționare (în funcție de care condiție survine prima) în condiții de funcționare corectă și întreținere programată.


Centrala diesel Könner & Söhnen KS 18-1YE este o unitate de ultimă generație bazată pe motorul YangDong, cu performanțe superioare, consum redus de combustibil și emisii mai reduse. Piesele și mecanismele întărite, elementele de fixare și îmbinările întărite reduc uzura și asigură funcționarea îndelungată și fiabilă a grupului generator.Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.

Detalii

SKU
KS-18-1YE
EAN
4260405365746
Greutate
975 kg
Utilizare echipament
Profesionala
Putere Max. la 230V - (kW)
17.6
Combustibil
Diesel
Dotări generator
ATS optional, Insonorizat, Start electric
Tensiune (Voltaj)
230V

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review