Generator de curent 17.6 kVA diesel - Heavy Duty - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-18-1DE-G

Konner & Sohnen
63.360,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Konner & Sohnen
Cod produs - SKU KS-18-1DE-G
EAN 4260405365753
Disponibil in 14-21 zile de la comanda

Descriere

Generator de curent 17.6 kVA diesel - Heavy Duty - insonorizat - Konner & Sohnen - KS-18-1DE-G din gama de generatoare de curent stationareDate tehnice:

Voltaj/Frecventa 230V / 50 Hz

Putere maxima : 17.6 kVA

Putere continua: 16 kVA

Regulator de tensiune AVR

Factor de putere, cosφ: 1

Curent max: 76.52 A

Motor Deutz BFM3 G1, 3170 cmc, 1500 rpm, motorina 4-timpi, 4 cilindri, racire cu apa

Controlul turației motorului: electronic

Carcasa izolata fonic, rezistenta la umiditate, pentru orice vreme, anti-vandali, acoperire galvanică anticorozivă

Unitate de control: Controller Datakom D300+2g

Alternator DPC184F, Tip Stamford, sincron, sistem de excitație, AC fără perii, cu patru poli

Controler ieșire putere: regulator electronic de tensiune, smart AVR

Capacitate rezervor 55 l

Autonomie (50% capacitate): 17 ore

Capacitate ulei: 5.5 l

Capacitate lichid de racire: 10 l

Acumulator: 85Ah (incarcator integrat)

Preincalzitor DA

Clasa de izolatie H

Clasa de protectie: IP54

Prize: 1 x CEE 230 V 32 A, 2 x Schuko 230 V

Zgomot Lpa (7m)/Lwa, dB 72/97

Greutate utilaj 855 kg

Dimensiuni L/l/h (mm) 2160 х 950 х 1250


Echipare standard:

Controler multifunctional digital

Carcasa insonorizata pt. un zgomot redus si protectie mai buna a grupului generator

Toleranța tensiunii nominale max. 5%

Compatibil cu conectarea la ATS

Automatic Transfer Switch READY (panoul de automatizare optional la cerere)


  • Genetatorul diesel de curent monofazat KS 18-1DE-G din seria HEAVY DUTY a mărcii germane „Könner & Söhnen” este un grup electrogen de încredere, cu o capacitate maximă de 17,6 kVA.

  • Centrala electrică dispune de un motor Deutz cu patru cilindri, răcit cu lichid, de viteză mică. Compania germană Deutz are o istorie de 150 de ani în fabricarea de motoare diesel (inclusiv cele pentru mașini auto și agricole), încorporând tehnologii și materiale de ultimă oră, calitate înaltă, fiabilitate, performanță fără defecțiuni și durabilitate. Motoarele Deutz demonstrează performanțe excelente în cele mai nefavorabile condiții și pot rezista la sarcini maxime fără a compromite durata de viață.

  • În plus, generatorul diesel KS 18-1DE-G este echipat cu un alternator AC cu patru poli fără perii cu regulator automat de tensiune, un preîncălzitor pentru utilizare în sezonul rece, un rezervor de combustibil de 55 l care oferă o funcționare autonomă de 17 ore fără realimentare (consumul de combustibil este de 3,3 litri pe oră la o sarcină medie de 50%), cu posibilitate de conectare a unui sistem automat de pornire/oprire, și o carcasă izolată fonic antivandal pentru orice vreme, cu acoperire anticoroziune.

  • Cu evoluțiile interne ale companiei și conformitatea cu cerințele Könner & Söhnen, toate centralele electrice au o marjă de putere față de specificațiile declarate.
  • Generatorul diesel de înaltă performanță KS 18-1DE-G este o unitate profesională care încorporează tehnologie avansată, dar este și ușor de utilizat și poate furniza consumatori monofazați de înaltă performanță. Prizele și bornele protejate pentru conectarea externă a consumatorilor de energie sporesc versatilitatea generatorului diesel.

  • Generatoarele diesel Könner & Söhnen se potrivesc tuturor nevoilor dumneavoastră atât pentru alimentarea de urgență, cât și pentru alimentarea de rezervă, pentru a asigura alimentarea durabilă cu energie a clădirilor rezidențiale și a micilor unități comerciale.MOTOR PUTERNIC CU RĂCIRE CU APĂ

Motorul modern Deutz de 1500 rpm de turație redusă oferă performanțe optime, are o durată de viață crescută pentru utilizare pe termen lung, precum și un consum economic de combustibil, făcând din centralele de marca germană una dintre cele mai rentabile unități. Sistemul electronic de control al turației motorului este un regulator automat de turație a motorului asistat de computer, care răspunde rapid la schimbările de sarcină, îmbunătățește calitatea energiei electrice produsă de centrală și garantează cea mai stabilă frecvență de 50 Hz.

Sistemul motorului răcit cu apă asigură funcționarea fiabilă a unității și previne defecțiunea prematură a motorului. Răcirea eficientă a motorului permite ca acest grup electrogen să fie expus la temperaturi ambientale ridicate.CARCASĂ ANTI VANDALIZARE

Carcasa izolată fonic de înaltă calitate asigură o reducere semnificativă a zgomotului în timpul funcționării unității, îmbunătățește distribuția termică și protejează centrala împotriva pătrunderii umidității și a condensului, a expunerii la condiții meteorologice nefavorabile și a manipulării. Acoperirea galvanică specială adaugă rezistență la uzură, durabilitate, rezistență la oxidare și rezistență la coroziune, prelungind astfel foarte mult durata de viață a unității.

În plus, motoarele cu zgomot redus, cu turație redusă, montate pe plăcuțe anti-vibrații, contribuie la o funcționare mai silențioasă și la reducerea sarcinii de pe bază. Centrala electrică are un buton de oprire de urgență pentru oprirea rapidă a motorului în caz de urgență.CONTROLER DIGITAL

Toate operațiunile sunt controlate printr-un controler digital multifuncțional modern. Controlerul asigură monitorizarea tuturor indicatorilor de funcționare ai centralei electrice, setări convenabile de pornire și funcționare, monitorizarea stării bateriei, turația motorului și alimentarea cu combustibil ajustată la sarcină și protecție împotriva supraîncălzirii și a nivelului scăzut de ulei. De asemenea, semnalează eventualele defecțiuni și raportează necesitatea întreținerii de service.COMUTATOR DE TRANSFER AUTOMAT

Generatorul are capacitatea de fi conectat la unitatea ATS (comutator automat de transfer). Unitatea ATS pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită.FUNCȚIA DE PREÎNCĂLZIRE

Generatoarele din seria Heavy Duty sunt echipate cu o funcție de preîncălzire, care vă permite să porniți cu ușurință un generator în timpul iernii.GARANȚIE EXTINSĂ

Generatoarele diesel din seria Heavy Duty au o garanție extinsă — 2 ani sau 3000 de ore de funcționare (în funcție de care condiție survine prima) în condiții de funcționare corectă și întreținere programată.


Centrala diesel Könner & Söhnen KS 18-1DE-G este o unitate profesională bazată pe motorul fiabil Deutz cu cei mai buni indicatori de performanță. Piesele și mecanismele întărite, elementele de fixare și îmbinările întărite reduc uzura și asigură funcționarea îndelungată și fiabilă a grupului generator.Atentie! CRIANO exim srl NU ofera asistență pt. instalarea generatoarelor sau a automatizarilor la o rețea electrică. Pentru aceste operatiuni este necesara contractarea unei persoane autorizate (electrician sau automatician), iar aceste servicii nu fac obiectul de activitate al CRIANO.

Detalii

SKU
KS-18-1DE-G
EAN
4260405365753
Greutate
852 kg
Utilizare echipament
Profesionala
Putere Max. la 230V - (kW)
17.6
Combustibil
Diesel
Dotări generator
ATS optional, Insonorizat, Start electric
Tensiune (Voltaj)
230V

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review